Hulter til bulter

”Vel mødt til sogneaften i Høje Kolstrup kirke”, sådan indleder vi ofte sogneaftener, inden en foredragsholder bydes velkommen. Og det er altid med glæde, forventning og med en vis stolthed, at vi skyder en ny sæson sogneaftner i gang. Vi synes altid, at de foredragsholdere, vi får besøg af, alle – på hver deres måde – har noget opsigtsvækkende, vedkommende, lærerigt og givende at byde ind og bidrage med.

I år er ingen undtagelse. Vi glæder os meget til at kunne præsentere årets forskellige foredragsholdere, som udgør en mangfoldig skare. Vi synes selv, at det er et meget inspirerende og varieret program, som skal forsøge at afdække det mangfoldige menneskeliv, vi skal leve med hinanden og for hinanden.

Vi håber at vække din interesse og at se dig, så:

”Vel mødt til sogneaften i Høje Kolstrup kirke”

Eva Wiwe Løbner & Tine Baarts Andsager

Der er gratis adgang til alle foredragene.

Der er hver gang kaffe og te med boller á 25 kr. pr. person

Se folderen her