We are updating our website design to improve the experience on our site.

Tiden vi lever i

”Tiden vi lever i”, er ikke kun noget, Stauning talte om i begyndelsen af 2. Verdenskrig. Vi taler stadig om den, fordi den stadigt optager os også i dag, altså tiden, vi lever i. For hvad er det for en tid, vi lever i? Hvad kendetegner den, er den bedre eller værre end gamle dage, hvad gør tiden ved os, hvad er vi blevet for nogle mennesker? Ja, spørgsmålene er utallige, og man kan påstå, at svarene blæser i vinden, fordi det har altid været noget mere vanskeligt at se sin egen samtid udefra end at kigge tilbage og analysere fortiden.

Vi vover pelsen og tager i år livtag med disse spørgsmål, idet vi har inviteret nogle mennesker, der med hvert deres udsigtspunkt og viden har bud på, hvad det er for en tid, vi lever i, hvem er vi blevet, hvilken
identitet vores tid har givet os, og hvad der er kendetegnende for vores tid. Der er foredrag, som handler om, at Gud er død, og vi keder os, om at vi er ensomme, og ikke hører til nogen steder, at vi er hjemløse, men behøver et hjem, at vi blev genforenet for 100 år siden med fædrelandet, men til hvad, hvad samler os derfor og hvad skiller os i vores tid?

Ja, hvad vi tror på og hvor vi kommer fra?

Disse er nogle af de mange spørgsmål, som vil blive undersøgt og belyst af vores foredragsholdere i 2020, så mon ikke vi kan blive lidt klogere på tiden, vi lever i!

God fornøjelse og vel mødt

Eva Wiwe Løbner & Tine Baarts Andsager

Der er gratis adgang til alle foredragene, som finder sted i Høje Kolstrup Kirke og begynder kl. 19.30.
Undtaget er dog udflugten, som koster 40 kr. og begynder kl. 18.30.

Der er hver gang kaffe og te med boller á 25 kr. pr. person.

Kirkebil kan benyttes mod egenbetaling på 12 kr. hver vej. Man skal blot ringe til DanTaxi på tlf. 4848 4848.

Sogneaftenerne er arrangeret af sognepræsterne ved Høje Kolstrup Kirke
Tine Baarts Andsager, tlf. 7462 1578