Kirketjener til Aabenraa Sogn

En 30 timers stilling som kirketjener ved i Aabenraa sogn er ledig pr. 1. februar 2020.

Vi tilbyder et spændende job i samspil med gode kolleger i et aktivt sogn. Der er gode muligheder for personlig udvikling og for at sætte sit eget præg på arbejdet.

Opgaver

En central opgave er, at forestå kirkebetjeningen ved Høje Kolstrup Kirke i samarbejde med gode kolleger og i samspil med de mange forskellige mennesker, der bruger kirken. Opgaverne omfatter forberedelse og gennemførelse af kirkelige handlinger, rengøring og klargøring, herunder bl.a. servicering ifm. de mange forskellige aktiviteter, som afholdes. Videre er det en opgave at vedligeholde de udendørs arealer.

Der vil forekomme opgaver ved sognets to andre kirker.

Vi forventer, at du:

• har interesse for arbejdet omkring sognets kirkeliv
  • er serviceminded og indstillet på det gode samarbejde med såvel forskellige faggrupper som med frivillige
  • har fokus på opgaveløsningen og er løsningsorienteret
  • Er robust og kan arbejde selvstændigt samt let skaber dig et overblik over opgaverne og er i stand til at prioritere
  • Er ubesværet bruger af IT og har kompetencer og lyst til at sætte sig ind i kirkens lydsystem
  • forstår tysk til husbehov

• har kørekort

Løn – og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening henholdsvis Forbundet af Kirke- og Kirkegårdsansatte for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener og graver. Se organisationsaftalen på www.folkekirkenspersonale.dk.

Lønnen aftales inden for intervallet 259.595,12 kr. – 334.742,92 kr. (nutidskroner). Udgangspunktet er en begyndelsesløn på 259.595,12 kr. for en fuldtidsstilling.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen, og der ydes et rådighedstillæg på kr. 24.497,48 årligt (nutidskroner) for en fuldtidsstilling.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at fortsætte som tjenestemænd.

Hvis den, der ansættes i stillingen, ikke har gennemført den obligatoriske uddannelse for kirketjenere, skal uddannelsen gennemføres inden for de første 2 år af ansættelsen. Se cirkulære om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er 3 måneders prøvetid, og der indhentes børneattest inden ansættelse.

Yderligere oplysninger:

fås hos administrationschef Morten Hansen, tlf. 51518554. Se også mere om Aabenraa Sogn på www.aabenraasogn.dk.

Ansøgningsfrist: den 10. december.

Ansøgning med relevante bilag sendes til mail 9010fortrolig@sogn.dk

Der forventes afholdt samtaler den 17. 18. eller 19. december 2019.