Koordinerende kirketjener til Aabenraa Sogn

En fuldtids stilling som kirketjener ved i Aabenraa sogn er ledig pr. 1. april 2023 eller snarest herefter.
Vi tilbyder et spændende job i samspil med gode kolleger og mange frivillige i et aktivt sogn. Der er gode muligheder for personlig udvikling og for at sætte sit eget præg på arbejdet.

Opgaver :
Det er en central opgave at forestå kirkebetjeningen ved sognets kirker, kapel samt betjening i sognehusene.
Du vil få en koordinerende rolle for opgaveløsningen særligt i to af vores kirker, Sct. Nicolai og Høje Kolstrup kirker og i vores sognehuse.
Arbejdet foregår i tæt samarbejde med gode kolleger i et team på i alt 5 kirketjenere, med præsterne og de øvrige faggrupper ved kirkerne samt ikke mindst i tæt samspil med de mange forskellige mennesker, der bruger kirkerne og sognehusene.
Opgaverne omfatter forberedelse og gennemførelse af kirkelige handlinger, rengøring og klargøring, herunder bl.a. servicering i sognehusene ifm. de mange forskellige aktiviteter, som afholdes her. Videre er det en opgave at vedligeholde de udendørs arealer.

Vi forventer, at du:

Har interesse for arbejdet omkring sognets sogne- og kirkeliv.
Er serviceminded og indstillet på det gode samarbejde med såvel fagkolleger som med forskellige faggrupper og med frivillige.
Er ansvarsbevidst og kan holde snor i, prioritere og fordele de mange opgaver og sammen med teamet nå det hele.
Har fokus på opgaveløsningen og er løsningsorienteret.
Er robust og kan arbejde selvstændigt samt let skaber dig et overblik over opgaverne.
Er ubesværet bruger af IT og har kompetencer og lyst til at sætte sig ind i lyd- og billedsystemer
forstår tysk til husbehov
har kørekort

Løn – og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening henholdsvis Forbundet af Kirke- og Kirkegårdsansatte for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener og graver. Se organisationsaftalen på www.folkekirkenspersonale.dk.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Lønnen aftales inden for intervallet 283.243,77 kr. – 365.236,32 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen og der ydes et rådighedstillæg på kr. 26.729,16 årligt (nutidskroner) for en fuldtidsstilling. OK tillæg på 1.251,15 kr. (nutidskroner) pr. år.
Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at fortsætte som tjenestemænd.

Hvis den, der ansættes i stillingen, ikke har gennemført den obligatoriske uddannelse for kirketjenere, skal uddannelsen gennemføres inden for de første 2 år af ansættelsen. Se cirkulære om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er 3 måneders prøvetid, og der indhentes børneattest inden ansættelse.

Yderligere oplysninger:

fås hos administrationschef Morten Hansen, tlf. 51518554.

Ansøgningsfrist: d. 5. marts.

Ansøgning med relevante bilag sendes til 9010fortrolig@sogn.dk

Der forventes afholdt samtaler d. 14. 15. eller 16. marts 2023.