Orgelsafari

Kl. 14.00 i Høje Kolstrup Kirke

Kl. 15.00 i Sct. Jørgens Kirke

Kl. 16.00 i Sct. Nicolai Kirke

Michael Munson har en omfangsrig uddannelse bag sig. Han tog Bachelorgrad i klaver og fagot fra University of Maine at Orono i 1987. Siden blev han Master of Music i klaver og pædagogik fra Brigham Young University i Provo, Utah. Han fik sin doktorgrad i musik, akkompagnement og kammermusik ved Eastmann School of Music i Rochester, New York i 1992. Michael Munson har siden 1994 undervist orgel- og klaverstuderende. Siden 2006 har han haft fast ansættelse som organist i United Methodist Church of Escondido, Californien. Foruden sin omfattende koncertvirksomhed i USA både som klaver- og orgelsolist og som akkompagnatør komponerer Michael musik for soloorgel og kor.