Torvedagskoncert

Dato Lørdag d. 18. juli 2020, kl. 11:00
Sted Sct. Nicolai Kirke
Organist Lise-Lotte Kristensen og Kirsten Dahlgaard på fløjte

Kirsten Dahlgaard er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium med Tværfløjte som hovedfag. Efter ansættelse på musikskoler tog Kirsten eksamen som organist fra Løgumkloster Kirkemusikskole. Det førte til ansættelse som organist ved Kliplev og Ensted. Ud over de faste musikalske ting ved gudstjenesten har Kirsten startet babysalmesang i både Ensted og Kliplev. Ved siden af organistjobbet er Kirsten Dahlgaard freelancefløjtenist.
Lise-Lotte Kristensen er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i 1988 med orgel som hovedfag. Derefter tog hun til London og studerede i et år hos professor David Sanger. Efter ansættelse i Grenaa, Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring og Grenaa Kirke er Lise-Lotte nu ansat ved Sct. Nicolai Aabenraa.
Lise-Lotte Kristensen er en erfaren koncertgiver og har spillet mange koncerter i såvel ind – som udland.  Hun udgav ”Orglet Danser” – CD med musik der er blevet ”glemt” fordi det ikke passede ind i de gængse opfattelser af, hvad orgel- og kirkemusik er.

Ophavsret: