Begivenheden har allerede fundet sted.

Torvedagskoncert

Dato Lørdag d. 4. juli 2020, kl. 11:00
Sted Sct. Nicolai Kirke
Organist Hanne Hokkerup og violinist Jacob Elmedal Johannsen

Jakob Elmedal blev uddannet violinist fra Musikkonservatoriet i Købehavn 2001, men derudover har han studeret et år i Skt. Petersbog på Rimsky-Korsakov Konservatoriet 2001-2002 og i 1997-1998 studerede han i Oslo hos Terje Moe Hansen.

Inden Jakob Elmedal kom til Sønderjyllands spillede han i Sjællands Symfoniorkester, og han har ligeledes i en periode på et halvt år i foråret 2007 spillet bratsch i Det Kongelige Kapel. Han er uden for violinspillet en ivrig dirigent og har dirigeret adskillige amatørkor og –orkestre.

Hanne Hokkerup er født i Frøslev og uddannet som pianist og musikpædagog ved Det jyske Musikkonservatorium i Århus. Senere organisteksamen fra Løgumkloster Kirkemusikskole. Hanne har i mere end 30 år været organist i Holbøl kirke, indtil hun for 1 år siden blev ansat i Høje Kolstrup kirke. Derudover underviser hun i klaver, arbejder som repetitør for flere kor, har assistentopgaver for Sønderjyllands Symfoniorkester og giver jævnligt koncerter med musikere og sangere.

D. 4. juli er der Händel og Beethoven på programmet.

Ophavsret: