Onsdag d. 2. oktober 2019, kl. 16:00

Musik og Leg henvender sig til alle børn og deres voksne fra 1-5 år og skal være et tilbud der fortsætter efter babysalmesang.

Kirkemusen Benjamin er helt vildt med alle de børn, der kommer og hilser på den. Han viser forskellige instrumenter frem og er med til at børnene kan lære kirkerummet at kende på en anden måde.
Vi kaster balloner i luften, flyver som fugle med farvede chiffonvinger, sejler med Noahs Ark på havet, gemmer os under et stort lagen, når det stormer, bliver slugt af hvalen og dykker ned eller bygger endda Barbeltårnet. Som afslutning lytter vi til nogle meditative klanginstrumenter og øver os i at lytte og slappe af.

Tilmelde jer holdet her på hjemmesiden, hvor der er et link og flere informationer. Ellers kontakt Andrea Löffler (Kirke- og kulturmedarbejder) på telefon: 21161525 eller på e-mail: ail@km.dk

Andrea Löffler
Høje Kolstrup Kirke