• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 11. december 2019, kl. 19:00

I mange kirker landet over er det blevet en tradition at holde "De 9 læsninger" i adventstiden.  De 9 læsninger stammer fra England og blev første gang holdt i 1918 i King's College Chapel i Cambridge.

De ni læsninger er en forberedelsesgudstjeneste til julen. Teksterne til de ni læsninger fortæller om, hvordan mennesket blev væk fra Gud og blev fundet igen,

Bibelteksterne spænder fra skabelsen over syndefaldet til profetier om frelseren, som skal komme, og slutter med juleevangeliernes beretning om frelserens fødsel.

Imellem læsningerne vil korene synge korsatser som lægger sig op af den læste tekst. Vi vil høre musik af bl.a. Michael Bojesen, John Rutter, og selvfølgelig skal menigheden synge med på adventssalmer og julesalmer.

sognets præster, organister og kor
Sct. Nicolai Kirke