Torsdag d. 27. juni 2019, Kl. 20:00 til kl. 22:00

BLÅ TIME – jazz og poesi - er et nyt initiativ, som gennem læsning, fortælling og live-jazzmusik sætter ord og blå toner på det moderne livs eksistentielle temaer.

Sognepræsterne ved Høje Kolstrup Kirke er første gang flankeret af jazzkvartetten Time Remembered, som spiller moderne improviseret jazz fra den senere del af standardrepertoiret, herunder komponister som Bill Evans, Wayne Shorter, Pat Metheny mv., men de improviserer også over den danske sang- og salmeskat.

Jazzkvartetten kommer fra Odense og består af Saxofonisten, Jesper Ohm, kontrabasisten Martin Ramsgaard, trommeslagerne Claus Tjelum Winther og guitaristen Morten Hansen.

Den Blå Time er et eksperimenterende arrangement i skumringstiden, hvor læsning, fortælling og musik kredser om den fælles tematik, som viser sig undervejs, med refleksioner til eftertanke i den time, hvor dagen møder natten.

Efter arrangementet er der mulighed for at købe vand, vin og øl samt snacks til hyggeligt samvær og fortsat samtale.

Sognepræsterne Eva Wiwe Løbner og Tine Baarts Andsager og kvartetten Time Remembered
Høje Kolstrup Kirke