Torsdag d. 24. oktober 2019, kl. 19:30

Denne aften er en koncert med Brothers of Mercy, der fortolker Leonard Cohens sangunivers.
Cohen formåede igennem sin 50-årige karriere som sanger og sangskriver som få at forbinde stærk popmusik med stærk lyrik. Cohen beskrev menneskelivet ud fra to grundlæggende relationer: menneskets forhold til medmennesket og mennesket forhold til sin Gud. Især i kærlighedssangene er der en flydende grænse mellem gudsrelationen og den mellemmenneskelige relation. Det er én af de mange kvaliteter, der gør Cohens tekster egnet til at være medspiller i kirken.
Brothers of Mercy består af Peter Danielsen, Carsten Tranberg-Krab og Sune Liisberg, som har spillet sammen i 20 år på barer, skoler, jazz-klubber, i fængsler, kirker og på loppemarkeder.

Brothers af mercy
Høje Kolstrup Kirke