Torvedagskoncert

Ruben Karschnick
Gratis adgang

Om værket:
Flemming Chr. Hansens Ti Fadervor-meditationer er komponeret med udgangspunkt i Luthers lille katekismus. Meditationerne knytter sig til Fadervors ti dele og i forordet skriver komponisten: "Det væsentligste for opførelsen af de ti Fadervor-meditationer er, at musikken får den fornødne ro.“ Værket er bestilt af Lolland-Falster Stift til fejringen af 500-året for reformationen.

Om organisten:
Ruben Karschnick (f. 1992) er født og opvokset i Hamborg, Tyskland. Siden 2014 bor og arbejder han i Danmark. Ruben er uddannet organist og korleder fra Løgumkloster kirkemusikskole og siden 2020 studerer han kirkemusik ved Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Igennem sin uddannelse har han deltaget i mesterkurser med internationale kapaciteter såsom: Wolfgang Zerer, Hans-Ola Ericsson og Jean-Baptiste Robin. Ved siden af sit studie er Ruben organist ved Treenighedskirken i Esbjerg, hvor han bl.a. fungerer som akkompagnateur for kirkens anerkendte drengekor.