Begivenheden har allerede fundet sted.

Ord & Musik - JazzChurch med: Den Sønderjyske Jazzkvartet

Onsdag d. 1. februar 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sct. Jørgens Kirke, Kirkebakken, 6200 Aabenraa

Vi glæder os til at se jer til ORD & MUSIK - Sct. Jørgens kirkes temagudstjeneste - en aften i Sct. Jørgens kirke, hvor vi skal sætte ord på det vi går og tænker på, livets store og små spørgsmål, det gør vi igennem musik, ved tale, ved at snakke sammen og ved at træde forsigtigt ind i kirkens ritualer.

Denne aften arrangerer vi i fællesskab med: Den sønderjysk jazzkvartet

Ensemblet spiller ny original jazzmusik med omdrejningspunkt i et melodiøst univers og i lyrisk og farverig resonans.

Musikken befinder sig i krydsfeltet imellem fast form, improvisation og fri fortolkning og søger at give plads til at musikkens nærvær og tematik folder sig ud.

Ved koncerten uropføres original og helt ny musik, som genremæssigt hører hjemme i et moderne melodiøst og fussionsharmonisk jazzunivers. De musikalske oplæg er skrevet af ensemblets guitarist Morten Hansen og pianist Uffe Fløng.

Musikken sigter at ramme det moderne livs stemninger og fokuserer på livets forskellige bevægelser, som også er temaet for aftenens Ord og Musik.

Den sønderjyske jazzkvartet er et nyt ensemble med geografisk og musikalsk rod i det sønderjyske. Ensemblet består af Uffe Fløng (piano), Jesper Hindø (kontrabas), Fabian Thumilaire (slagtøj) og Morten Hansen (guitar).

Uffe Fløng er klassisk uddannet pianist og organist fra det kgl. danske Musikkonservatorie og er til daglig organist i Sct. Jørgens Kirke, Aabenraa.

Jesper Hindø er klassisk uddannet kontrabassist fra det kgl. danske Musikkonservatorie og har i en menneskealder været fast bassist i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Fabian Thumilaire er uddannet janitshar fra det kgl. Konservertorie Brussel, Belgien og har bl.a. spillet i NATO´s international band.

Morten Hansen er ph.d. i filosofi og selvlært jazzguitarist.

Aftenens tema er ordet 'gang' - Hvad er det første du tænker når du hører ordet? overgang? bevægelse? stilstand? Vi glæder os til at udfolde hvad vi tænker - Du kan som altid købe en øl i baren, snakke med på temaet og nyde musikken i kirkens smukke rum.

Program for aftenen:18.30 Dørene og baren åbner 19.00 Ord & Musik begynder 21.00 Tak for i aften