Ord & Musik - FolkChurch med bandet: Småt Brændbart - Tema: Fællesskab

Onsdag d. 7. december 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sct. Jørgens Kirke, Kirkebakken, 6200 Aabenraa

Vi glæder os til at invitere jer til Sct. Jørgens kirkes temagudstjeneste: Ord & Musik - en række af temagudstjenester i Sct. Jørgens kirke, hvor vi skal sætte ord på det vi går og tænker på, livets store og små spørgsmål, det gør vi igennem musik, ved tale, ved at snakke sammen og ved at træde forsigtigt ind i kirkens ritualer.

Denne aften arrangerer vi i fællesskab med bandet Småt Brændbart. ?

Småt Brændbart er et fritidsband bestående af 3 "erfarne" musikere. De spiller irsk, skotsk og dansk folkemusik, hvor publikum kan synge med.

Bandet består af:

Jesper Hartvig Thomsen

Michael Leander Nielsen

Henrik Pallesen

Aftenens tema er ordet 'Fællesskab' - Hvad er det første du tænker når du hører ordet? Vi glæder os til at udfolde hvad vi tænker - Du kan som altid købe en øl i baren, snakke med på temaet og nyde musikken i kirkens smukke rum.

Program for aftenen:

18.30 Dørene og baren åbner