Ord & Musik - FolkChurch med bandet: TideVand feat. digter Flemming Jakobsen - Tema: Ord

Onsdag d. 5. oktober 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sct. Jørgens Kirke, Kirkebakken, 6200 Aabenraa

Vi glæder os til at invitere jer til Sct. Jørgens kirkes temagudstjeneste: Ord & Musik - en række af temagudstjenester i Sct. Jørgens kirke, hvor vi skal sætte ord på det vi går og tænker på, livets store og små spørgsmål, det gør vi igennem musik, ved tale, ved at snakke sammen og ved at træde forsigtigt ind i kirkens ritualer.

Denne aften arrangerer vi i fællesskab med bandet TideVand feat. Flemming Jakobsen på digte. ?

Bandet TideVand hørte vi til den første Ord & Musik, nu er de tilbage med deres populære folkemusik. Denne aften forstærket med digter Flemming Jakobsen der fabulerer over sin digtsamling Hverdagsprodukter, indrammet af nykomponeret musik fra TideVand

TideVand består af:

Jytte Smith: sang, guitar, mandolin

René Larsen: Sang, guitar

Niels Terkildsen: Sang , low whistle, bodhran

Aftenens tema er ordet 'Ord' - Hvad er det første du tænker når du hører ordet? Vi glæder os til at udfolde hvad vi tænker - Du kan som altid købe en øl i baren, snakke med på temaet og nyde musikken i kirkens smukke rum.

Program for aftenen:

18.30 Dørene og baren åbner