Ord & Musik - PrideChurch: Mangfoldighed - Special edition

Torsdag d. 2. juni 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sct. Jørgens Kirke, Kirkebakken, 6200 Aabenraa
Gratis

Vi glæder os til at invitere jer til Sct. Jørgens kirkes Temagudstjenester Ord & Musik - en række af temagudstjenester i Sct. Jørgens kirke, hvor vi skal sætte ord på det vi går og tænker på, livets store og små spørgsmål, det gør vi igennem musik, ved tale, ved at snakke sammen og ved at træde forsigtigt ind i kirkens ritualer.

Denne aften er vi så heldige at Pernille Leeloo kommer for at spille for os og hun tager Anders Theodor med der vil lave en pre-release af den første udgivelse ?Temaet er Mangfoldighed - og du kan som altid købe en øl i baren, snakke med på temaet og nyde musikken i kirkens smukke rum.

Program for aftenen:

18.45 fællesspisning Dørene og baren åbner 19.30 Ord & Musik begynder 21.30 Slut