Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncertgudstjeneste m. Sct. Nicolai Cantori

Søndag d. 10. april 2022, kl. 14:00
Sct. Nicolai Kirke, Kirkeplads, 6200 Aabenraa
Anke Krauskopf, Sct, Nicolai Cantori, solister, orkester
Gratis adgang

Glæd dig til koncertgudstjeneste i Sct. Nicolai Kirke. Her kan man høre Vivaldis ”Gloria” sunget at Sct. Nicolai Cantori, en strygekvartet og 2 sopransolister. Dirigent er Lise-Lotte Kristensen.
Da det er Palmesøndag vil vi afrunde med 1. satsen af Pergolesis Stabat Mater. Denne 1. sats er udtryk for den store sorg Maria gennemgår ved korset Langfredag.

Og denne søndag kan du så høre denne musik med Sct. Nicolai Cantoris 35 sangere, sopransolisterne Oceane Paredes og Anna Egelund, orgel Astrid Thomsen. Strygerne består af søstrene Freja Guldberg Larsen (violin) og Ida Guldberg Larsen (cello), samt bratschist Jakob Elmedal Johansen og violinist Silke Kirstine Ekmann Kidholm.
Det hele holdes sammen af dirigent Lise-Lotte Kristensen.