Begivenheden har allerede fundet sted.

Roskilde Domkirkes pigekor

Fredag d. 5. august 2022, kl. 16:30
Sct. Nicolai Kirke, Kirkeplads, 6200 Aabenraa
Udover Roskilde Domkirkes Pigekor medvirker Merete Kuhlmann på orgel og Henrik Rønnow på trompet

Koret synger denne dag overvejende dansk musik, med vægten på værker komponeret specielt til Roskilde Domkirkes Pigekor. Stefan Arasons ”Når hvidtjørnen blomstrer ved nat”, blev skrevet til  Himmelske maj 2022 , Egil Kolinds ”Påskevigilie” og Merete Kuhlmanns Te Deum skulle begge have været uropført i .f.m. en nordisk kirkemusikerfestival i Helsinki i først 2020, så i 2021 men som pga corona først kom på koncertprogrammet i hhv efteråret 2021 og foråret 2022. Koret, der tæller 30 piger i alderen 15 – 25 år , ledes af Christa Brix Hauser.