Begivenheden har allerede fundet sted.

Aflyst - Ord & Musik - TrapChurch: Kærlighed - Med lokale unge trapmusikere

Onsdag d. 4. maj 2022, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Sct. Jørgens Kirke, Kirkebakken, 6200 Aabenraa
Gratis

Musikerne har desværre måtte melde afbud til i morgen - Så Ord & Musik er aflyst.

Vi glæder os til at invitere jer til Sct. Jørgens kirkes Temagudstjenester Ord & Musik - en række af temagudstjenester i Sct. Jørgens kirke, hvor vi skal sætte ord på det vi går og tænker på, livets store og små spørgsmål, det gør vi igennem musik, ved tale, ved at snakke sammen og ved at træde forsigtigt ind i kirkens ritualer.

Denne aften invitere vi igen unge Trapmusikere fra lokalområdet ind i kirken for at spille for os. Temaet er Kærlighed - og du kan som altid købe en øl i baren, snakke med på temaet og nyde musikken i kirkens smukke rum.

Program for aftenen:

18.30 Dørene og baren åbner 19.00 Ord & Musik begynder 21.00 Slut